Делегатите на Регионална асоциация на общините (РАО) Тракия“ вчера си дадоха среща

...
Делегатите на Регионална асоциация на общините (РАО) Тракия“ вчера си дадоха среща
Коментари Харесай

Делегатите на РАО „Тракия“ обсъдиха на заседание предизвикателствата пред общините за 2023 година

Делегатите на Регионална асоциация на общините (РАО) „ Тракия “ през вчерашния ден си дадоха среща на първото за тази година съвещание.

То се организира в Стара Загора  и мина в уголемен формат – съвещание на Управителния съвет и работна среща на кметовете от РАО „ Тракия “. Сред присъстващите бе кметът Стефан Радев, който е ръководител на УС на асоциацията от 2020 година

В полемиката по настоящи за локалните управляващи тематики бяха откроени провокациите и усложненията поради неналичието на държавен бюджет през  2023 година Беше разисквано и продължаването на използване на разпореждания от в този момент настоящата бюджетна рамка.

Сред точките от дневния ред, на които бе обърнато изключително внимание,  попадна идното работно посещаване на делегатите в турския град Истанбул. То е планувано за началото на месец февруари и е по покана на генералния шеф на най-голямото водно сдружение в Турция „ ИСКИ “ – Шафак Баша и на кмета на истанбулския квартал „ Сариер “ – Шюкрю Дженк.

Регионална асоциация на общините /РАО/ „ Тракия “ е без значение непринудено съдружие. То е основано през 1997 година Основните му цели са ориентирани към продан на опит и положителни практики сред обособените общини за оптимизация на активността им в интерес на жителите. Община Сливен е член на асоциацията над 20 години. 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР